4. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politikere på rekke og rad i varmen. Valgkampen er for alvor i gang i Hokksund.

Hokksund-Dager i stekende sommervarme

Det var ikke bare politikerne som var hete under lørdagens Hokksund-Dagene i det som må kalles en «lett-utgave». Også publikum merket varmen og søkte skygge er de kunne finne den.
Annonse

Etter at butikkene hadde hatt lengre åpningstider torsdag og fredag, var det lørdagen som skulle sette Hokksund på kartet med en ny utgave av Hokksund-Dagene. Men det er lenge siden disse dagene var den store folkefesten i «gata».

Lørdagens arrangement kan best beskrives som en «lett-utgave», men mange hadde tatt turen til byen for å få seg gratis frokost, sang og underholdning. Og at såpass mange kom denne dagen var ikke opplagt. Gradestokken viste nemlig at det beste stedet du kunne være var i skyggen eller på stranda, og mange gjorde nettopp det.

Annonse

Hokksund Handelsstandsforening gjorde i hvert fall sitt for at de som kom til Hokksund fikk en hyggelig opplevelse – om enn varm. Foruten frokosten var det underholdning med korsang, Øvre Eiker Skolekorps spilte og Celebration dro til med et par heftige gospelsanger etter at barna i Micro- og MiniSing hadde gjort sitt.

Utenfor Sparebanken Øst var det lykkehjul-spill med premier.

Moteshow ble det også, men også det i en kortversjon. Butikkene viste fram deler av kolleksjonen sin for sommeren. Også CRUX deltok på denne mannekengen.

Det ble også arrangert motorsagkonkurranse, som dessverre ikke denne redaksjonen fikk til å dekke. Prioriteringen gikk til Nøstetangen museum som åpnet dørene sine igjen etter lengre tids ombygging. Det kan du lese om i en egen sak.

Kvelden ble avsluttet med Ulabrand-konsert på Sanden Hotell og etter sigende var det et vellykket arrangement med mye folk.

Celebration vartet opp med et par heftige gospelsanger i varmen under ledelse av Petter Anthon Næss.
Hest og kjerre er populært og hestene så ut til å greie seg bra i varmen.
Noen få stands med salg var det i gata og på torget.
Fra mannekengoppvisningen der noen lokale butikker viste litt fra kolleksjonen sin.
Del: