22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund ByTeater Jr. vil spille Den lille havfrue i Skriverparken 4. til 9. juli. De lover en fargespekket og spennende forestilling for hele familien selv om den går sent på kvelden.

Lover nok en spektakulær forestilling i Skriverparken

Nok en gang inviterer Hokksund ByTeater junior sin hovedgruppe til en storslått utendørs musikal i Skriverparken i Hokksund 4. - 9. juli.
Annonse

I sommer er det hele 37 skuespillere som skal trollbinde publikum disse sene sommerkveldene i juli. I år er det kun de aller minste som er delt opp i to grupper, da det blir litt sene kvelder for de aller yngste. Dette er en fin gjeng som passer på hverandre uansett alder. Her hjelper alle hverandre så dette nok en gang skal blir sommerens høydepunkt for store og små i Hokksund ByTeater junior.

Foreldre stiller opp til kulisse, rekvisitter, kostymer og markedsførings ei egne grupper og alle er flinke til å stå på nå rett før det er innrigg i parken.

Annonse

I år blir det kveldsforestilling som starter 21.30 for å få den rette stemningen – så når mørket senker seg vil dere bli med inn i HC Andersen historie om «Den lille havfruen», basert på Disney filmen og musikalen med samme navn.

I ett magisk rike under havet lengter den vakre unge havfruen, Ariel, etter å forlate sitt havhjem for å leve i verden over.

Havfruen Ariel spilles av Oda Edvardsen og Prins Erik spilles av Magnus Holmen.

Dette er en uforglemmelig vakker kjærlighetshistorie om Ariel, kong Tritons yngste datter, som ønsker å følge den menneskelige prins Erik i verden over, og forhandler med den onde sjøheksen, Ursula, for å bytte hale mot ben.

Men handelen er ikke som den ser ut til, og Ariel trenger hjelp fra sine fargerike venner, fisken Fomle, måka Svimse og krabben Sebastian for å gjenopprette orden under havet.

– Med musikk av åtte ganger Oscar-vinner, Alan Menken, tekst av Howard Ashman og Glenn Slater, vil denne herlige musikalen fange hjertet ditt med sine uimotståelige sanger, inkludert «Under the Sea», «Kiss the Girl» og « Part of Your Word» Vi kan garantere at publikum får en magisk opplevelse i parken disse sommerkveldene, sier Leila Bråthen i teatergruppa.

Kunstnerisk ansvarlig:
Helle E. Christiansen

Regi:
Maiken Tindberg

Koreografi:
Marie Lie Bogen
Malin Isabel Sjåvik Westbye

Ursula spilles av Scott Westbye.
Del:
Annonse