22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her har en personbil brutt vikeplikten og kollidert med en buss i krysset ved Hellik Teigen. (Leserfoto)

Kolliderte med bussen ved Hellik Teigen

Krysset ved Hellik Teigen, der trafikken fra E134 møter Steinbergveien, er kjent for mange ulykker – spesielt vinterstid. Men i dag smalt det igjen og årsaken var manglende overholdelse av vikeplikten.
Annonse

Etter en rekke ulykker i dette krysset ble det for få år siden satt opp varselskilt med farlig kryss og kollisjons-symbol. Det hjalp ikke i dag da en personbil kjørte ut i Steinbergveien rett foran bussen.

Politiet meldte om ulykken klokken 14.05 og samtlige nødetater rykket ut. Bussen kjørte i grøfta etter smellen og det var mange passasjerer i bussen, som var på vei fra Hokksund til Steinberg.

Annonse

Det var én person i bilen og vedkommende kom seg ikke ut på egenhånd på grunn av en ødelagt dør. Han måtte derfor ha hjelp fra brannvesenet til å komme seg ut. Han var våken og tilsynelatende ikke alvorlig skadet. Han ble tatt hånd om av helsevesenet på stedet.

Ingen passasjerer eller sjåføren i bussen ble skadet og de ble fraktet videre med en annen buss.

Klokken 15.30 var det bilberger på stedet og fikk med seg buss og bil. Det var store materielle skader på begge kjøretøyene, men verst gikk det naturlig nok ut over personbilen.

Del:
Annonse