4. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

SJOKK: I sofaen i dette venterommet satt det en eldre kvinne da bilen kom brasende inn. (Alle foto: Alexander Jansen / DRM24)

Tok feil av gass og brems – knuste inngangsparti og traff pasient

Det ble en dårlig start på arbeidsuka for både en taxisjåfør og de ansatte ved Solbergelva Fysio- og manuellterapi mandag.
Annonse

Nødetatene rykket ut til melding om at en bil hadde kjørt inn i en bygning ved 11.40-tiden.

Fremme på stedet fant politiet både en bil og en bygning med store skader.

Annonse

Bilen, en taxi, hadde truffet inngangspartiet på fysioterapi-senteret langs Gamle Riksvei med stor kraft. I venterommet bak døren satt det en pasient som ble truffet, men hun skal ha sluppet fra det med lettere skader i beinet.

I taxien satt det også en pasient som skulle til behandling samme sted. Alle involverte, inkludert de ansatte på stedet, forteller til DRM24 at de fikk sjokk.


– Vi trodde nærmest det var et bombeangrep her når det smalt, forteller de ansatte.

Nå forsøker de å kansellere øvrige timeavtaler de har ut dagen. Når senteret er tilbake i ordinær drift er foreløpig usikkert.

Måtte sikre bygget
Som følge av de store materielle skadene i inngangspartiet, knuste dører og at en av to bærebjelker for takoverbygget ble truffet, må fasaden også undersøkes nærmere i forhold til strukturelle skader.

Brannvesenet og politiet har midlertidig sikret og sperret av stedet. Resten blir opp til forsikringsselskapet å vurdere.


Drosjesjåføren forklarer til DRM24 at han tok feil av gass og brems på parkeringsplassen foran inngangen da det skjedde.

Vedkommende har ifølge politiet fått midlertidig beslaglagt førerkortet. Ingen i bilen skal ha blitt skadet.

Del: