22. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her står bilen godt plantet etter å ha kjørt over halve rundkjøringen på Herstrøm. (Foto: Leserbilde / DRM24)

Kjørte over rundkjøringen på Herstrøm – meide ned lysmast

Klokken 13.46 meldte politiet om en personbil som hadde kjørt ut på Fv. 283 – Herstrøm. Det viste seg at bilen hadde kjørt over rundkjøringen og tatt med seg et par skilt, en lysmast og trær på veien.
Annonse

Det var to personer i bilen som forsøkte å kjøre tvers over rundkjøringen på Fv. 283 ved Herstrøm like før klokken 13.45 i dag. De to ble kjørt til legevakta i Drammen for en grundig sjekk.

Bilen kjørte over nesten hele den store rundkjøringen før den stanset. På veien tok den med seg to skilt, et par trær og den store lysmasta i midten av rundkjøringen. Bilen fikk naturlig nok store skader og måtte berges fra stedet.

Annonse

Det var store trafikale problemer på stedet da trærne lå ute i veibanen. Politiet måtte dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Først kl. 14.45 melder politiet at de er ferdige på stedet og at de oppretter sak på denne kjøringen.

Del:
Annonse