20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lene M. Velle på biblioteket i Hokksund ønsker velkommen til en hyggelig og ikke minst billig vinterferie med flere aktiviteter.

Gratis vinterferie på biblioteket

Hjemme med ungene i vinterferien? Da kan du ta turen innom biblioteket i Hokksund. Og det beste av alt – det er helt gratis.
Annonse

Mandag og tirsdag er Bokbamsen klar med koselige lesestunder for de minste. Mandag er lesestunden tilpasset de minste barna, mens det på tirsdag er valgt ut bøker til barn fra ca. seks år og oppover. Lesestundene foregår på storskjerm i barneavdelingen.

Bokbamsen er et selvsagt innslag og kommer for å lese for barna både mandag og tirsdag.

Onsdag i vinterferien inviterer biblioteket til et morsomt tegnekurs med tegneserieskaper, H.L. Phoenix.

Annonse

Helge Lee er en norsk, prisbelønnet forfatter, illustratør og tegneserieskaper, som utgir bøker under psevdonymet H.L. Phoenix. Han er kjent for bøkene i serien «Arkin – Lysets vokter», som ga ham den første Ravneringene-prisen i 2022. Dette er veldig populære bøker på biblioteket, og dette er en gyllen mulighet til å få et tegnekurs med en ekte tegneserieskaper.

Kurset passer for barn fra 10 år og oppover, og har begrenset antall plasser.

Påmelding til [email protected]

H.L. Phoenix er forfatter og illustratør og holder tegnekurs på biblioteket.
(Foto: Agnete Brun – Kagge forlag)

Torsdag kan alle fotballinteresserte melde seg på FC24-turnering. Det spilles turnering på storskjerm med to og to på lag, og biblioteket kan friste med spennende premier.

Det er begrenset antall plasser, og påmeldingen foregår på e-post til [email protected] eller ved oppmøte på biblioteket.

Fredag er Eiker sjakklubb på plass for å lære opp små og store i sjakkspillets hemmeligheter. Nybegynner eller litt øvet? Ta turen innom biblioteket denne fredagen.

Alle aktivitetene har gratis inngang og starter opp kl. 12.00.

Velkommen!

Fredag er det sjakkdag og Eiker Sjakklubb kommer for å vise og lære bort noen av triksene med dette brettspillet.
Del:
Annonse