22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Daglig leder av Eiker Sport 1 på Eiker Senter satser denne uka på outlet-salg med Bergans-produkter.

Bergans tilbake i Hokksund – i hvert fall for en uke

Det kjente merkevaren Bergans er tilbake i Hokksund etter at de flyttet til Asker for noen år siden. I hvert fall for noen dager denne uken. I samarbeid med Eiker Sport startet de nemlig et såkalt Outlet på Eiker Senter mandag formiddag.
Annonse

En aldri så liten kø sto utenfor lokalet som denne uken er omgjort til en Bergans Outlet da de åpnet kl. 10.00 i dag. Og i de neste timene var det en jevn strøm med kunder som ville sjekke ut hva de kunne få av merkevaren, til godt rabatterte priser.

Nå er ikke Bergans kjent for å ha billige varer og ikke alle gikk ut med en handlepose, men for de som ville og trengte å handle, var det mye å spare opp mot ordinære priser.

Annonse

Eiker Sport har holdt til på Eiker Senter i vel ni år med Kim Johannessen som daglig leder. Selv om salget av sportsartikler har gått noe ned de siste to årene, sier Kim at de klarer seg greit og har ingen planer om å gjøre endringer på konseptet i butikken.

Men han ville sammen med Bergans prøve seg på en uke med outlet-salg og blir det vellykket, kan det hende han utvider med nok en uke. For varer har han nok av.

Ifølge distriktsansvarlig i Bergans, Arne Sandvik, har de slike outlet-salg med jevne mellomrom og da selskapet hadde hovedkontor i Hokksund var det faste lagersalg. Men med flyttingen forsvant denne muligheten. Han mener derfor at initiativet fra Sport 1 på Eiker Senter var en god idé.

Det var et stort utvalg med klær og noe utstyr i det midlertidige lokalet på senteret. Og skulle de gå tom for noen modeller, finnes det mer på lageret. Kim og staben hans har jobbet hardt den siste uke med å få alt på plass, og de er spente på salget gjennom uka.

Bergans er tilbake i Hokksund – i hvert fall denne uka – på Eiker Senter – som midlertidig outlet-butikk.
Del:
Annonse