20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To biler kolliderte etter at den ene kom for langt ut i veibanen på Øvre Skistadvei på Horne-bygda i kveld. Ingen ble skadet.

Fire innblandet i ulykke i Øvre Skistadvei

I alt fire personer var i kveld innblandet i en trafikkulykke i Øvre Skistadvei på Horne-bygda i Øvre Eiker like før klokken 19.45. Til alt hell ble ingen av dem skadet. En ung mann fikk skylden for ulykken, noe han ikke var helt enig i.
Annonse

To biler møtte hverandre på den relativt trange veien som går mellom Nedbergkollveien og Vinsvoldveien på Horne i Hokksund. Ifølge politiet på stedet skal den unge mannen i Forden ha kommet for langt ut i veibanen og truffet den møtende bilen i siden.

Mannen fikk således skyld i ulykken, noe han i utgangspunktet ikke var veldig enig i og mente han han hadde holdt sin side godt. Men det er nå opprettet en sak fra politiets side og blir trolig avgjort der.

Annonse

Den unge mannen var alene i bilen, mens det var tre i den andre bilen. Ingen er altså kommet fysisk til skade. Alle ble sjekket av ambulanse.

Begge bilene måtte taues inn av bilberger på grunn av store skader og utløste kollisjonsputer.

Del:
Annonse