25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lars Kyllingstad (t.h.) og Haakon Hallingstad imponerte mest med bronse i både lag og double i 70-års klassen. (Fotos: Privat)

Veteranene fra Eiker Bordtennisklubb markerte seg i NM

Sist helg var det NM i bordtennis for veteraner i Sukkevannshallen i Kristiansand. Eiker Bordtennisklubb stilte med flere veteraner fra 40-års klassen og oppover. Det ble mange gode plasseringer, men ingen NM-gull i denne omgang.
Annonse

Veteran-NM i bordtennis ble arrangert 24. til 26. mai i Kristiansand. Hele 219 deltagere var med, og hele åtte av dem var fra Eiker BTK.

Og disse gjorde det meget bra og hadde med seg hele seks bronsemedaljer med seg hjem. Igjen var det Lars Kyllingstad og Haakon Hallingstad som imponerte mest med bronse i både lag og double i 70-års klassen selv om de tapte 2-3 mot Sarpsborg i semifinalen i lag.

Annonse

Men det ble en meget sterk kvartfinale i double hvor de slo seedede Meland/Schierning 3-2 etter å ha ligget under 0-2.

Lars tok en sterk 5. plass i single. I 75-års klassen overrasket Erik Martin Dammen med en 3. plass.

I 80-års klassen tok Arne Eide nok en god 3. plass, men var bare et sett fra gjevere valør, i en meget tett affære. Håvard Nilsen vant B-finalen i 70-års klassen.

I 65-års klassen gikk Gunnar Mathiesen videre fra sluttspillet og greide en fin-fin 5. plass. I 60-års klassen gjorde Hans Dalberg det samme.

I en tøff pulje i 40-års klassen vant Knut-Hellik B-finalen.

Neste år går NM Veteran i Kongsvinger og da stiller veteranene fra Eiker nok en gang, forhåpentligvis.

Håvard Nilsen (t.v.) og Erik Martin Dammen kan se tilbake på en god helg i Kristiansand.

Del:
Annonse