23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne sommeren kan du komme til Temte Gård på Horgen i Krokstadelva og oppleve dyr og aktiviteter – helt gratis. (Foto: Privat)

Inviterer til gratis gårdsopplevelse for alle barn og unge i Drammen

Er du mellom 10 og 18 år og bor i Drammen kommune? I så fall er du velkommen til Temte Gård på Horgen i Krokstadelva. De har nemlig fått til et samarbeid med kommunen, Inn-på-tunet Norge og Bufdir og om gi et gratis tilbud hver mandag og onsdag i sommer.
Annonse

– I år har vi fått innvilget midler fra Bufdir merket «åpen møteplass» slik at vi kan arrangere aktiviteter for barn og unge her på gården. Dette er et gratis tilbud i samarbeid med Inn-På-Tunet Norge SA, Bufdir og Drammen kommune, sier Ole Kristian Temte.

Hver mandag og onsdag fra og med 17. juni inviterer de alle barn og unge mellom 10 og 18 år til å henge med seg på Temte Gård.

Annonse

Er du under eller over denne aldersgruppen, men likevel har lyst til å komme på Åpen møteplass så tar du kontakt. Det er muligheter her.

Hva kan du forvente?
Her kan du bli med på dyrestell, gå på tur med hunder eller bare mate og eller henge med dyrene.

Du kan ta del i daglige aktiviteter som foregår på gården eller kanskje du rett og slett har behov for leksehjelp?

Kanskje du bare vil ha et sted å henge eller gå en tur i skogen? Kanskje du har med deg en eller flere venner, eller kanskje kommer du for å finne nye venner? Eller kanskje du kommer for å være litt alene, men i sosialt lag?

ÅPEN MØTEPLASS er en trygg arena å møte andre ungdommer (og voksne) på. Her kan du bli kjent med andre på samme alder, eller på tvers av alder.

– Vi legger til rette for at alle skal føle på mestring, føle seg sett, tilhørighet og omsorg for andre – medmennesker og dyr. Foreldre er også velkommen, forteller Temte.

Temte Gård er en offisiell IPT – Inn-På-Tunet gård så du er forsikret når du er på besøk hos her.

Matservering
Temte Gård serverer et enkelt måltid som kan variere fra gang til gang. Det er viktig at du gir beskjed om du har allergier eller du, av andre årsaker, har ting du ikke kan spise.

– I tillegg til Åpen Møteplass (som vil holde åpent stort sett hver uke ut året), skal vi også arrangere og invitere til flere uker med gratis sommerleir i år. Mer informasjon om dette kommer så fort vi har alt spikret og klart, så følg med på våre facebooksider i dagene fremover, sier Ole Kristian.

Del:
Annonse