24. mars 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sturla Berg-Johansen kommer til Fjerdingstad Grendehus fredag 3. desember sammen med Ronny Blekkan og Morten Wahlmann.

Byr på latter og kos på Fjerdingstad Grendehus

Østsiden vel, som driver Fjerdingstad Grendehus, spør på Facebook om du trenger en pause i førjulstida. I så fall kan de by på en kveld med mye latter og kos fredag 3. desember. Sturla Berg-Johansen er kveldes hovedattraksjon.
Annonse

Velforeningen lover en kveld med mye latter og kos når Sturla Berg-Johansen tar turen til Fjerdingstad Grendehus i Skotselv. Her blir det morsomme historier og humor slik han har gjort før på grendehuset.

– Med seg denne kvelden har han Ronny Blekkan – kjent fra TV Modum – som oppvarmer . Og vår alles kjære Morten Wahlmann skal guide oss igjennom kvelden. Dette kommer til å bli nok en uforglemmelig aften på Fjerdingstad, sier Kari Hansson i velforeningen.

Annonse

Del: