25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ordfører Monica Myrvold Berg oppfordrer alle som har en bolig å tilby om å melde fra til kommunen.

Trenger boliger til både ukrainere og brannofrene på Fjell

Drammen kommune er bedt om å bosette 310 flyktninger fra Ukraina. I tillegg står fortsatt mange ofre etter brannen på Fjell uten et sted å bo. Ordfører Monica Myrvold Berg oppfordrer drammensere til å melde fra om de har boliger til leie.
Annonse

Ordføreren er takknemlig for det enorme engasjementet drammenserne har vist de siste ukene. Veldig mange ønsker å bidra både for familiene som har mistet hjemmene sine etter brannen på Fjell og de som er rammet av krigen i Ukraina.

– Giverviljen er stor og medfølelsen likeså. Folk har bidratt med klær, utstyr, mat og mange har stilt opp som frivillige, sier hun.

Annonse

– Jeg er så glad for den utrolige hjertevarmen så mange mennesker viser. Vi stiller opp for hverandre og er gode mennesker – det er jeg så glad for, sier ordfører Berg.

Mange har meldt inn at de har boliger til leie, men det er fortsatt et stort behov for boliger, både til flyktningene fra Ukraina og ofrene etter brannen på Fjell.

Det trengs flere hundre boliger i løpet av ganske kort tid for å kunne huse de som trenger et sted å bo. Myrvold Berg oppfordrer de som har utleieboliger tilgjengelig til å melde inn til kommunen.

Del:
Annonse