24. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tonje Bakkeli har tatt jobben som leder for håndballgruppa i Vestfossen IF og i går var det kick-off for første gang.

Håndball-kick-off i Vestfossen med 150 store og små spillere

(Oppdatert med video) Håndballmiljøet i Vestfossen er igjen på en solid oppadgående trend. I går var et for første gang kick-off i flerbrukshallen med rundt 150 spillere fordelt på 12 lag pluss en «haug» med foreldre og besteforeldre.
Annonse

De var ikke så rent stolte da de løp inn på banen og ble presentert lag etter lag. Hele 12 av dem løp inn – noen spillere litt sjenerte – andre igjen med hendene i været – tydelig stolte over å være en del av håndballen i Vestfossen IF.

Se den helt nye videoen til VIF nederst i saken!

Annonse

Det er første gang Vestfossen Idrettsforening arrangerer et slikt kick-off for håndballen, men det blir trolig ikke det siste. I går var det også en spesiell begivenhet. Klubben fikk nemlig sin egen VIF-sang med Mona-Lisa Lieng som tekstforfatter.

Hun har samarbeidet med Petter Anthon Næss om produksjonen og sier at de hadde et flott samarbeid og at hun er strålende fornøyd med resultatet.

– Jobben er gjort på dugnad og er en gave fra oss til VIF, sier Mona-Lisa.

12 lag på rekke og rad med maskoten som var veldig populær å kose med.

Involverte foruten Mona-Lisa og Petter Anthon er Theon Lieng, Olav Aas, Odin Fossli, Filip Besseberg, Einar Aas, Hans Mathisen og et stort VIF-kor som besto av spillere og trenere i klubben. Det blir også laget en musikkvideo av denne låta og den legges ut på YouTube etter hvert. Sangen blir tilgjengelig på ulike strømmetjenester fra 14. september.

Aktiviteter og moro
Foruten presentasjon av lagene og avspilling av den nye sangen, var det en rekke lagkonkurranser rundt om i hallen. Her fikk de unge spillerne prøvd seg på hukommelse, bruskassestabling, løsnings av puslespill og mye annet.

Det ble også en konkurranse om hvem som hadde den beste skuddarmen – ved lasermåling.

Publikum kunne også glede seg over fine premier på utlodningen denne kvelden og om de ikke hadde brukt nok penger på lodd, var det mulig å kjøpe nytt utstyr av ymse slag i utstyrs-bua. Og var det mer til overs da – hadde kiosken nystekte vafler og pølser å by på.

Et stort publikum bestående av foreldre, besteforeldre og andre interesserte.

Eget herrelag i år
VIF har hele 12 lag denne sesongen. Disse er Jenter 7 år, Gutter 7 år/allidrett, Barn 8 år, Jenter 9 år, Gutter 10 år, Jenter 11 år, Gutter 11 år, Jenter 12 år, Jenter 13, Jenter 14, Jenter 16 år og Herrelag (4. div).

– Det er gøy å få i gang et herrelag igjen, og her er det mange tidligere «VIF-gutter» som er tilbake. Herrelaget sesongåpner på hjemmebane onsdag 14. september kl. 20.30, og motstander er Holmestrand. Vi samarbeider tett med Hokksund på flere av våre jentelag, dette gjelder J12, J14 og J16, sier leder for håndballgruppa, Tone Bakkeli.

Damene i kiosken ville helst ikke i avisa, men serverte både pølser og vafler.
Club Assist ved Joakim Johansen sørget for at foreldre kunne få kjøpt nødvendig utstyr til sesongåpningen.
Å treffe oppi disse bøttene med en pingpong ball er ikke så lett som det kan se ut til.
Her er det hukommelsen som testes. Spillerne får se hva som ligger på bordet før det hele dekkes til.
Bruskassestabling i bredden krever laginnsats og samarbeid og det er jo hele poenget med håndballen.
Del:
Annonse