10. desember 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Eiker Prosjektkor skal oppføre Händels Messias 4. desember i Vestfossen kirke, men trenger påfyll i koret. Her er det bare å melde seg.

Har du lyst til å synge Händels Messias i Eiker?

Det spørsmålet kommer fra Abram Bezuijen – best kjent som organist i Haug menighet. Men han er også dirigent for blant annet Eiker Prosjektkor. Nå søker de etter nye sangere.
Annonse

Eiker Prosjektkor har Händels Messias på programmet denne høsten, et flott verk som mange har et forhold til. Korets dirigent gjennom mange år, Abram Bezuijen, forteller at konserten er med barokk-orkester samt fire solister.

– Med oss har vi alt solist Ingeborg Soot og den unge nyutdannede sopransolisten Hannah Agnethe Pold. Hannah Agnethe har vært mye i Hokksund, siden besteforeldrene bor her, Ingeborg har for øvrig også røttene sine i Hokksund, sier Abram.

Annonse

Vidar Hellkås fra Drammen er tenor solist, mens Sakarias Fredriksen Tranvåg er bassolist.

Men det trenges altså flere korister til dette stykket. Øvelsene er på tirsdager i Vestfossen kirke og selve konserten er søndag 4. desember i Vestfossen kirke.

– Vi har plass til flere nye sangere i koret, som elsker musikken og vil strekke seg litt lenger for å oppnå det lille ekstra: 5 sopraner, 4 alter, 2 tenorer og 2 basser. Ta gjerne kontakt med meg så fort som mulig, oppfordrer Abram.

Del: