18. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tom Stiansen og Jorun Stiansen rakk ikke å besøke Solbergelvas vinnere og måtte sende sjekkene i posten i stedet. (Foto: Yina Chan/Postkodelotteriet)

Fire naboer i Solbergelva deler postkodegevinst

Denne uken er det Solbergelva sin tur til å juble for gevinst i Postkodelotteriet. Søndagens postkodegevinst landet nemlig i postkode 3057 PR i Solbergelva. Det er til sammen fire lodd i postkoden, og i dag er alle vinnerlodd.
Annonse

– Når det er søndag, så er gevinsten på 250.000 kroner, forklarer lotteriets Jorun Stiansen.

Nå oppfordrer hun alle i Solbergelva til å sjekke loddene sine. – Om du har et loddnummer som starter med 3057 PR, så er du en av vinnerne, smiler hun.

Annonse

Sammen med makker Tom Stiansen har Jorun som jobb å reise land og strand rundt for å besøke heldige vinnere og dele ut de ettertraktede gevinstsjekkene fra Postkodelotteriet.

– Denne gangen rakk vi dessverre ikke å legge turen til Solbergelva, beklager Tom, og legger til at de derfor har sendt sjekkene i posten.

Vinner sammen
Det er Postkodelotteriet som har delt alle landets postnummer inn i postkoder, og gevinsten deles gjerne på alle som har lodd i samme postkode. Derfor vinner du alltid sammen med naboene dine.

De fire naboene bor bare et par hundre meter unna hverandre. Med en gevinst på 250.000 kroner, betyr det en gevinst på 62.500 kroner per lodd.

– Det er alltid morsomt å vinne, men spesielt deilig med litt ekstra feriepenger før sommerferien, påpeker Tom fornøyd.

Del:
Annonse