27. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund-bandet «I Swear Damnation» spiller en sjelden konsert på hjemmebane – denne gang på Onkel Thor i Vestfossen.

Startet på Rockeverkstedet – nå spiller de på Onkel Thor

For alle som liker Death Metal ispedd Black Metal må sjekke ut denne saken. Hokksund-bandet «I Swear Damnation» spiller nemlig på Onkel Thor 11. august som en av meget få lokale konserter.
Annonse

I mai ga bandet «I Swear Damnation» ut sin singel «The Disobedient». Siden da har de jobbet med en ny plate innen sin sjanger – men på norsk. Fredag 11. august vil du kunne høre flere nye låter fra bandet, som har sin opprinnelse fra Rockeverkstedet i Vestfossen.

Forløperen til I Swear Damnation heter Silent Vanquish, som ble startet på Rockeverkstedet i Vestfossen for 25 år siden. 11. august er en liten merkedag med andre ord.

Annonse

Dette er en av få muligheter til å oppleve bandet i sitt eget nærmiljø. Bandets talsmann, Mats Lerberg oppfordrer derfor alle som liker denne musikksjangeren om å komme til konserten og støtte opp om dette rockemiljøet.

I Swear Damnation spiller Death Metal, med progressive elementer, ispedd en dose Black Metal. Med seg har de «Connect the Circle», som også er et lokalt band. De bidrar med progressiv Heavy Metal.

– Dette blir en kveld du ikke vi gå glipp av om du liker denne type musikk, sier Mats, som innrømmer at det er ekstra spennende å legge en slik konsert til Vestfossen og Onkel Thor. Stedet er ikke kjent for denne typen musikk.

Del:
Annonse