20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Solliafarmen har flyttet fra Solbergmoen og etablert seg på den gamle Travkroa. (Foto: Privat)

Utvider og flytter fra Solbergmoen etter nesten 10 år

Solliafarmen og Hanne Knudsen (47) utvider og flytter til større lokaler etter nesten 10 år på Solbergmoen. Nå gir eikværingen nytt liv til den gamle Travkroa.
Annonse

Større kundekrets, flere cateringoppdrag og nye oppgaver krevde mer plass for Hanne og hennes medarbeidere, og lokalene i Sollia ble for små. Da det så dukket opp ledige lokaler i bygget på Travkroa ved den nedlagte Travbanen på Åssiden, gikk drømmen om utvidelse i oppfyllelse.

Etter timer og uker med planlegging, dugnad, oppussing og ikke minst flytting av utstyr, har Solliafarmen endelig etablert seg i store oversiktlige lokaler, med plass til både catering og en liten butikk hvor kunder kan stikke innom og få med seg dagens ferske bakevarer og middager samt hente eventuelt forhåndsbestilte varer.

Annonse

Her finner du også et utvalg av forskjellig gaveartikler, honningprodukter, godterier og smykker.

Flere kunder har allerede funnet veien til det nye lokale, og nystekte baguetter på vei til jobb om morgenen, har blant annet blitt en suksess.

Har du utfordringer med glutenallergi så tilbyr Solliafarmen både ferske og frosne bakevarer og middager.

Solliafarmen har også utleie av lokaler til forskjellige sammenkomster som minnestunder, barnedåp, konfirmasjoner, bursdager osv. Disse lokalene befinner seg i Fredtun i Solbergelva og på Menighetssenteret ved kirken i Krokstadelva.

Torsdag 7. mars blir det åpningsfest med utsalg og smaksprøver.

Del:
Annonse