20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

IBK tok i bruk sin nye kunstgressbane denne helgen og feiret med fotballskole for 90 unger. (Foto: Privat)

Åpnet ny kunstgressbane og feiret med fotballskole hele helgen

I helgen har det vært stor fotballaktivitet på Årbogen i Krokstadelva. Fredag var det endelig klart for åpning av den nye kunstgressbanen, og hele helgen har det blitt arrangert TINE Fotballskole.
Annonse

Etter at arbeidene har pågått i hele sommer, var det endelig klart for åpning av det flunkende nye kunstgressdekket på Årbogen. Åpningen ble markert med A-lagets kamp mot Konnerud, og gledelig nok ble det seier 2-1 til IBK og dermed sesongens første seier i 4. divisjon.

– Festlighetene pågikk hele helgen, siden vi også arrangerte IBK TINE Fotballskole fra fredag til søndag. Vanligvis blir fotballskolen arrangert i mai, men på grunn av koronarestriksjonene så måtte vi denne gangen utsette fotballskolen til september, sier Ragnhild Rudningen i IBK Fotball.

Annonse

I strålende høstvær koste 90 deltakere og til sammen 45 instruktører seg på det nye banedekket og sørget for at helgen ble en stor suksess.

– Vi ønsker å gi en takk til banekomitéen som har sørget for at vi har fått på plass en ny og utvidet kunstgressbane der det også har blitt plass til en 5er- og to 3er-baner ved siden av hovedbanen. Anlegget vårt er nå kraftig oppgradert og vi gleder oss til å bruke den nye boltreplassen i årene som kommer, sier Ragnhild Rudningen.

Del:
Annonse